טאבון לחצר

לא לאפייה בלבד

טאבון לחצר אינו מיועד להכנת פיצה בלבד. רשימת המנות אינסופית כמעט וכוללת לחמים, עוגות, בשר, ירקות, דגים, תבשילים, מרקים, ואפילו עוגות

 

אין ספק, כי כל מי שאי פעם אפה בטאבון לחצר ישיר שירי שבח לטעמים המשובחים שהוא מייצר. יתכן ומי שלא אפו בטאבון כזה בעבר, אינם מודעים לכמה מהיתרונות העיקריים שהוא יכול להוסיף למזון.

 

אחד היתרונות הראשוניים בא לידי ביטוי בחוויית האוכל. הרי לא מדובר בתנור רגיל וקונבנציונלי. יתרון נוסף בטאבון לחצר בא לידי ביטוי בטעם. לאחר שמכינים את המנה האהובה בטאבון כזה, ההבדל יבוא לידי ביטוי באופן חד משמעי.

 

זו הסיבה ששפים מקצועיים רבים מעדיפים להשתמש בטאבון במקום בתנור אפיה מסחרי מסורתי. יתר על כן, חוויית הבישול בטאבון לחצר מציעה חווית הכנה קסומה באווירה כפרית, כך שעד מהרה הוא הופך לתנור המועדף על בעליו.

 

האש הנעימה, הזוהר החם, הריחות הטעימים וההנאה הגדולה ישפיעו על כל הסועדים וייצרו אירוע קולינארי בלתי נשכח בפני עצמו. בין אם מדובר בארוחה רומנטית לזוג ובין אם בחגיגת יום הולדת לעשרות חברים, טאבון לחצר מאפשר ליהנות מהכנה של מנות משובחות שילהיבו את כולם.

 

צורת הכיפה, עם האש מצדו אחד של הטאבון, כשהלהבות והחום מתכרבלים בצדו העליון, מאפשרים לפזר את החום באופן אופטימלי. התוצאה היא זמני הכנה קצרים וזרימת חום טובה יותר. החומר ממנו עשוי הטאבון ישמור על החום ויסייע בשמירה על טמפרטורה קבועה תוך העברת החום למזון ולכלים שהונחו על הלבנים החמות. כאשר החום נאגר בלבנים הקשות ובכיפה, הוא מוקרן חזרה אל המזון שבפנים. כמו כן, ניתן לשמור על טמפרטורות גבוהות במיוחד שלא בדומה לתנור אפיה ביתי.

 

תנור ביתי
דיגמי תנורים
דיגמי טלפון